• Participa i guanya un curs gratuït

  Participa i guanya un curs gratuït

  Segueix-nos a Facebook i deixa'ns un comentari sobre què t'aporta formar part d'EUSES Alumni i quin curs t'agradaria realitzar

  + INFORMACIÓ

 • 6a Jornada Alumni

  6a Jornada Alumni

  Novembre 2016

  + INFORMACIÓ

Alumni

Alumni és un servei que l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES) destina al seu col·lectiu d'exalumnes i que té com a objectiu convertir-se en el nexe d'unió entre EUSES i els seus exalumnes. No solament pretén mantenir la relació i els contacte entre els exalumnes i EUSES, sinó que també vol ser una eina pràctica que permeti als seus associats ampliar coneixements i facilitar-los sortides laborals.

EUSES Alumni dóna suport als seus membres en el seu desenvolupament professional, i compta amb tota una sèrie de serveis com són la borsa de treball i orientació professional, networking, voluntariats, activitats diverses i descomptes en els cursos de postgrau a EUSES i en diversos productes i serveis.

Entra a formar part d'aquest equip!

Networking

EUSES Alumni t'ajuda a ampliar la teva xarxa de relacions professionals. Ara ens pots trobar també a LinkedIn, la xarxa professional més gran del món. Inscriu-t'hi i podràs trobar, contactar i interactuar amb altres exalumnes i companys que estiguin treballant en la teva mateixa especialitat o en la teva mateixa zona geogràfica.

Recorda que EUSES Alumni també organitza altres tipus d'activitats per fomentar el networking professional entre els seus associats, com és la Jornada Anual.

On som

EUSES Alumni
Carrer de Francesc Macià, 65
17190 Salt (Girona)
Telèfon 972 405 130
alumni@euses.cat

Formulari d'inscripció a EUSES Alumni