• Acte de graduació 2016

  Acte de graduació 2016

  Auditori de Girona

 • Graduació Fisioteràpia 2016

  Graduació Fisioteràpia 2016

  Campus de Salt

 • Graduació CAFiE 2016

  Graduació CAFiE 2016

  Campus de Salt

 • Graduació Fisioteràpia 2016

  Graduació Fisioteràpia 2016

  Terres de l'Ebre

 • Graduació CAFiE 2016

  Graduació CAFiE 2016

  Terres de l'Ebre

 • 5a Jornada Alumni

  5a Jornada Alumni

  2015

 • 4a Jornada Alumni

  4a Jornada Alumni

  2014

Alumni

Alumni és un servei que l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES) destina al seu col·lectiu d'exalumnes i que té com a objectiu convertir-se en el nexe d'unió entre EUSES i els seus exalumnes. No solament pretén mantenir la relació i els contacte entre els exalumnes i EUSES, sinó que també vol ser una eina pràctica que permeti als seus associats ampliar coneixements i facilitar-los sortides laborals.

EUSES Alumni dóna suport als seus membres en el seu desenvolupament professional, i compta amb tota una sèrie de serveis com són la borsa de treball i orientació professional, networking, voluntariats, activitats diverses i descomptes en els cursos de postgrau a EUSES i en diversos productes i serveis.

Entra a formar part d'aquest equip!

Propers voluntariats

Networking

EUSES Alumni t'ajuda a ampliar la teva xarxa de relacions professionals. Ara ens pots trobar també a LinkedIn, la xarxa professional més gran del món. Inscriu-t'hi i podràs trobar, contactar i interactuar amb altres exalumnes i companys que estiguin treballant en la teva mateixa especialitat o en la teva mateixa zona geogràfica.

Recorda que EUSES Alumni també organitza altres tipus d'activitats per fomentar el networking professional entre els seus associats, com és la Jornada Anual.

On som

EUSES Alumni
Carrer de Francesc Macià, 65
17190 Salt (Girona)
Telèfon 972 405 130
alumni@euses.cat

Formulari d'inscripció a EUSES Alumni