• Esdeveniments

    Esdeveniments

2a jornada anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre

divendres, 27 abril 2018

El passat divendres 27 d'abril s’ha celebrat la 2a jornada anual d’EUSES Alumni a les Terres de l’Ebre en un acte al Centre Cívic de Tortosa que ha aplegat una nombrosa presència d’assistents i que ha tingut com a convidat especial el remer olímpic Pau Vela, que també és graduat en Fisioteràpia per EUSES-UdG. En la seva vessant d’esportista d’alt rendiment i de fisioterapeuta, Pau Vela ha desenvolupat la ponència “Entrenament, lesions. Com gestiona el fisioterapeuta el dia a dia en esportistes d’elit”. L’exposició de Pau Vela ha despertat l’interès de nombrosos esportistes de les Terres de l’Ebre, sobretot remers, entre els quals cal destacar la presència del seu germà, que competeix sota la bandera brasilera.

Un altre dels eixos centrals de la 2a jornada d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre ha estat el lliurament dels premis als millors expedients de la 2a promoció (2013/17) dels graus en CAFE i en Fisioteràpia, que han recaigut sobre Josep Carles Peris i Jaume Guerra, respectivament. La jornada ha estat presidida per la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, la qual ha realitzat una breu exposició sobre els avantatges de formar part de l’associació d’exalumnes d’EUSES i ha destacat l’excel·lent estat de salut d’un col·lectiu que any rere any es renova i es potencia amb nous avantatges i iniciatives més enllà de les ja més conegudes, com la borsa de treball o els beneficis que els associats tenen en diversos camps, especialment els descomptes en els cursos de formació continuada.

L’acte, que ha estat presentat pel periodista Ximo Rambla, també ha comptat amb la presència del director d’EUSES Terres de l’Ebre-URV, Xavier Nadal, i una àmplia representació del professorat tant del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport com del Grau en Fisioteràpia així com de representants institucionals dels ajuntaments de Tortosa i Amposta. A banda de Pau Vela, Sílvia Roche i Xavier Nadal, els parlaments han anat també a càrrec de la regidora de cultura de Tortosa, Dolors Queralt, en representació de l’alcaldessa, Meritxell Roigé; de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; i del president del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya), Pere Manuel.

CAMPUS DE SALT
Carrer de Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE
CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT (CAFE)
Carrer de Sebastià Joan Arbó, s/n · 43870 Amposta (Tarragona)
FISIOTERÀPIA
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d'accés al Seminari, s/n · 43500 Tortosa (Tarragona)

CAMPUS DE BELLVITGE
Carrer de la Feixa Llarga, s/n · 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

CONTACTEU AMB NOSALTRES
CAMPUS DE SALT · Telèfon (+34) 972 405 130
CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE · Telèfon (+34) 977 448 093
CAMPUS DE BELLVITGE · Telèfon (+34) 932 630 224
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili