• Voluntariados

    Voluntariados

Cursa de la Dona a Figueres

Aquest projecte neix l’any 2016 amb la voluntat de l’associació d’organitzar un petit acte esportiu adreçat a dones i nenes que volguessin dedicar un matí a la pràctica de l’esport i amb el suport del Club Atletisme Figueres es van crear dos grups, grups que enguany segueixen existint.

La 1a Cursa de la Dona Vila de Figueres va tenir lloc el 27 de novembre de 2016 amb una participació de 3.342 nenes, joves i dones, i la 2a edició, l’any 2017, va aplegar 4.715 participants i un munt de col·laboradors homes en forma d’inscripcions virtuals i voluntaris. Any rere any, les curses han anat creixent, fins a la 4a edició amb 5.500 dones participants i uns 400 voluntaris/àries.

En l’organització d’aquestes curses hem comptat amb més de 40 empreses i entitats col·laboradores i també amb lAjuntament de Figueres que ens ha donat suport econòmic i organitzatiu.

L’any 2020 i 2021, ens vam haver d’adaptar a la situació generada per la Covid-19, que no ens va permetre fer la cursa tal i com la coneixem. Per aquest motiu, Grup Iris va decidir seguir endavant i la 5a i 6a Cursa es van transformar en uns projectes virtuals, per tal de mantenir el caliu del que representa la Cursa de la Dona de Figueres.

I per fi aquest any 2022, reprenem la Cursa en format presencial… El dia 6 de novembre del 2022 tindrà lloc la 7a Cursa de la Dona de Figueres!!

Un any carregat d’il·lusions, en què estem desitjant omplir de rosa els carrers de Figueres, i tornar a sentir l’escalfor dels milers de persones que cada any aposten per la solidaritat i que gràcies a la seva inscripció podem continuar ajudant a totes les persones afectades de càncer de mama que ho necessiten.

Moltes i moltes gràcies!!

https://www.facebook.com/cursadonafigueres/
  • Data de realització: 6 de novembre de 2022

Formulario de inscripción al voluntariado

Este campo es obligatorio
Este campo es obligatorio
Este campo es obligatorio
Este campo es obligatorio

Información básica sobre protección de datos

Responsable: EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport.
Finalidad: Gestión de las peticiones realizadas a través del Sitio Web i, si cabe, del envío de las comunicaciones comerciales electrónicas.
Legitimación: Consentimiento de la persona interesada.
Destinatarios: Se podrán ceder datos a Neorg SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Derechos: Acceder, rectificar, suprimir y oponerse, así como otros derechos, tal y como se explica a continuación, en esta misma página.

CAMPUS DE SALT
Calle de Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE
CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT (CAFE)
Calle de Sebastià Joan Arbó, s/n · 43870 Amposta (Tarragona)
FISIOTERÀPIA
Edificio Seminari de Tortosa · Carretera de acceso al Seminari, s/n · 43500 Tortosa (Tarragona)

CAMPUS DE BELLVITGE
Calle de la Feixa Llarga, s/n · 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

CONTACTA CON NOSOTROS
CAMPUS DE SALT · Teléfono (+34) 972 405 130
CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE · Teléfono (+34) 977 448 093
CAMPUS DE BELLVITGE · Teléfono (+34) 932 630 224
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centro adscrito a la Universitat de Girona y a la Universitat Rovira i Virgili