• Esdeveniments

    Esdeveniments

No has pogut assistir a algun acte i vols saber què ens han comentat els ponents en les seves intervencions, o vas venir però vols tornar a reviure'l i recordar com va anar? Només has de fer clic sobre l'acte que t'interessi!

EUSES Talent Day

EUSES Talent Day

EUSES Talent Day

 L'EUSES Talent Day s'ha celebrat durant el dimarts dia 27 d'abril, de 10 h a 18 h, i ha estat la I Fira Virtual de l'Ocupació i l'Orientació professional de l'EUSES

Hi han pogut participar tant els alumnes de l'EUSES i com els alumni (associats a l'EUSES Alumni), i per primera vegada dels 3 campus de l'EUSES.

L'objectiu del Talent Day és orientar professionalment als nostres alumnes a punt de graduar-se i als nostres graduats i graduades i ajudar-los a trobar feina. 

L'EUSES Talent Day ha constat de 2 parts:

- Conferències i taules rodones a on s'ha parlat de les diferens opcions professionals que poden tenir els graduats en fisioteràpia i en CAFiE i a on també hem pogut escoltar el testimoni de graduats de l'EUSES que ens han explicat la seva experiència professional aquí i a l'estranger.  

- Stands virtuals a on empreses i centres, d'aquí i d'altres paísos del nostre entorn, han publicat la seva informació corporativa, les seves ofertes de treball per als graduats de l'EUSES, i han pogut contactar amb els interessats en les seves ofertes.

Els nostres alumnes també hi han trobat ofertes de pràctiques remunerades per a l'estiu. 

 

EUSES Talent Day és un esdeveniment exclusiu per als alumni i alumnes de l'EUSES.

Si estàs a 4rt aprofita per associar-te a EUSES Alumni, et permetrà consultar la nostra borsa de treball amb les ofertes de feina que rebem, utilitzar el nostre servei d'orientació professional i poder seguir gaudint del pla d'avantatges de l'EUSES, i tot de forma totalment gratuïta. Clicla al següent enllaç i omple el nostre formulari d'inscripció:  https://www.alumni.euses.cat/ca/accedir?view=registration

 

Veure-ho

7a Jornada de Tutors i seminari de les patologies del genoll

7a Jornada de Tutors i seminari de les patologies del genoll

7a Jornada de Tutors i seminari de les patologies del genoll

La setena Jornada de Tutors, en format “on line”, reuneix una quarantena de participants

EUSES Alumni, conjuntament amb l’assignatura de Pràcticum del Grau en Fisioteràpia, va organitzar per setè any consecutiu la Jornada de Tutors, que aquesta vegada va tenir format “on line” a causa de la pandèmia del Còvid 19. La formació, que es va realitzar a través de la plataforma Zoom, va comptar amb una quarantena d’assistents entre membres d’Alumni i estudiants de quart curs dels campus de Salt, Bellvitge i Terres de l’Ebre. La xerrada la van impartir responsables d’EUSES Alumni, com la directora Sílvia Roche i Prudence Morgan-Wood; i la professora i coordinadora de Pràcticum, Núria Puigtió. Durant la xerrada es van exposar temes com els detalls necessaris per poder formar part del grup de tutors, el protocol de tractament unificat i les funcions que han d’exercir els tutors en els voluntariats així com altres aspectes més generals relacionats amb Alumni.

Els Alumnis que ho van desitjar, van poder participar tot seguit en la jornada de formació de les patologies del genoll per tal d'ampliar els seus coneixements i poder-los transmetre als estudiants que tenen a càrrec durant els voluntariats. 

English

Français

Castellano

Veure-ho

6ª Jornada de Tutors i seminari d'actualització i noves tendències en l'abordatge fisioterapèutic del dolor plantar.

6ª Jornada de Tutors i seminari d'actualització i noves tendències en l'abordatge fisioterapèutic del dolor plantar.

6ª Jornada de Tutors i seminari d'actualització i noves tendències en l'abordatge fisioterapèutic del dolor plantar.

Una vintena d’associats a EUSES Alumni participen en la 6a Jornada de Tutors de voluntariats acadèmics

EUSES Alumni va organitzar per sisè any consecutiu la Jornada de Tutors, una formació per poder accedir al programa de voluntariats acadèmics. La directora d'EUSES Alumni, Sílvia Roche, i la coordinadora de pràctiques, Núria Puigtió, van explicar a la vintena d'interessats que van assistir-hi els detalls necessaris per poder formar part del grup de tutors. Sílvia Roche va explicar els requisits de selecció i d'altres aspectes més generals, mentre que Núria Puigtió es va centrar en l'explicació del protocol de tractament unificat i les funcions que han d'exercir els tutors en els voluntariats.

Els Alumnis que ho van desitjar, van poder participar tot seguit en la jornada de formació del dolor plantar per tal d'ampliar els seus coneixements i poder-los transmetre als estudiants que tenen a càrrec durant els voluntariats. Durant la pausa-cafè del taller, els assistents van poder fer Networking entre ells i plantejar i resoldre dubtes.

Veure-ho

8a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

8a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Quique Cárcel i Ernest Esteve, protagonistes de la 8a Jornada Anual d’EUSES Alumni dedicada al futbol

L’Aula Magna de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha estat l’escenari de la 8a Jornada Anual d’EUSES Alumni, que ha tingut el futbol com a eix central. Els assistents han pogut gaudir de dues hores molt intenses gràcies a dos convidats de primer ordre vinculats amb el futbol i l’esport professional com Quique Cárcel, director esportiu del Girona FC; i Ernest Esteve, fisioterapeuta, readaptador i professor dels graus en CAFE i en Fisioteràpia d’EUSES. Durant la jornada, que ha estat presentada pel periodista Jordi Grau, s’han tractat aspectes de gestió esportiva i prevenció de lesions,  i els assistents també han pogut fer preguntes i plantejar dubtes sobre la temàtica.

Quique Cárcel ha explicat les funcions principals d’un director esportiu. Amb ell al capdavant de l’àrea esportiva, el Girona FC ha assolit el sostre històric en els darrers anys, amb el punt culminant de l’ascens a primera divisió. Quique Cárcel ha destacat que la feina d'un director esportiu va "molt més enllà de fitxar futbolistes" i ha posat especial èmfasi en el fet que una de les claus de l'èxit "es envoltar-te d'un bon equip de treball". El director esportiu del Girona també ha parlat de la variabilitat de la feina en una entitat que ha crescut de la manera que ho ha fet el club de Montilivi: "Quan vaig arribar fa cinc anys, el nostre mercat era molt modest perquè estàvem molt limitats econòmicament. Havíem de buscar en la segona B i jugadors amb poca participació a segona A. Ara, després del pas per primera i amb el pressupost més alt de segona A, es obvi que el nostre mercat és un altre". El director esportiu del Girona també va comentar que una de les seves principals feines es saber defensar i gestionar el que es el major patrimoni dels clubs, que són els seus futbolistes. També va parlar dels agents, representats i intermediaris, unes figures amb les quals els directors esportius han d'estar continuament en contacte a l'hora de configurar una plantilla o de renovar futbolistes.

Ernest Esteve, per la seva part, ha desenvolupat el tema: “Es poden prevenir les lesions en el futbol?”. El professor d’EUSES ha posat com a exemple que està calculat que un futbolista d'elit lesionat en un equip que juga Champions pot ser superior als 500.000 euros al mes i ha destacat que el cost per despesa mèdica del Newcastle per aquest motiu en la temporada 2014/15 va superar els 30 milions d'euros. A partir d'aquestes dades, el fisioterapeuta ha incidit durant la seva ponència en la importància de la prevenció i també amb el fet que amb uns exercicis adequats es podria arribar a reduir en més d'un 40% les lesions, per exemple, d'isquiotibials, que són les més freqüents.

La jornada l’ha obert la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, una associació en constant creixement, que va camí d’arribar al miler d’associats i en la qual, des de l’estiu passat, s’hi han incorporat graduats de la primera promoció de Fisioteràpia Internacional del Campus de Bellvitge (2015-2019). Com sempre, la voluntat d’Alumni és oferir als graduats en CAFE i en Fisioteràpia les màximes eines possibles per facilitar les actualitzacions dels coneixements que han adquirit durant l’etapa acadèmica i per ajudar-los a buscar sortides en el mercat laboral. En aquest context, els  membres d’EUSES Alumni tenen a l’abast un programa de beques i tota una sèrie de descomptes en els màsters, cursos, seminaris... de l’àmplia oferta de formació continuada i de postgrau que s’ofereix des del centre universitari. També tenen accés a una borsa de treball cada vegada més potent i amb nombroses ofertes laborals.

La jornada d’Alumni s’ha tancat amb el tradicional lliurament de premis als millors expedients acadèmics de la promoció 2015-2019, que han recaigut sobre Borja Domínguez (CAFE, UdG), Carla Baena (Fisioteràpia, UdG) i Julie Grondin (Fisioteràpia Interuniversitària, UdG-UB). Tots ells han rebut una placa de reconeixement per part dels directius de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport; així com un diploma de mans dels respectius directors dels graus. La representant del COPLEFC, Martí Valverde, també ha entregat al millor expedient en CAFE un obsequi i una anualitat gratuïta de col·legiació.

Veure-ho

3ª Jornada Anual EUSES Alumni - Campus Terres de l'Ebre

3ª Jornada Anual EUSES Alumni - Campus Terres de l'Ebre

3ª Jornada Anual EUSES Alumni - Campus Terres de l'Ebre

Celebrada la III Jornada Anual d’EUSES Alumni amb una ponència de Jordi Balcells sobre la preparació física i el futbol professional

Jordi Balcells, expreparador físic del Girona FC i del Sevilla FC, ha estat el protagonista de la III Jornada Anual d'EUSES Alumni a les Terres de l'Ebre, que s'ha celebrat aquest dimecres a l'Auditori de l'Edifici Universitari d'Amposta. Jordi Balcells, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, va realitzar una ponència  sobre com és el dia a dia en un vestidor professional del futbolista i el seu entorn. El preparador físic va parlar sobre la relació entre el jugador i la resta d'actors, com els membres de l'àrea tècnica, els recuperadors, els metges, els analistes, els fisioterapeutes, els nutricionistes... En la xerrada, Jordi Bacells va intercalar un video enregistrat el 2018 quan estava al Girona on es resumeix visualment i en pocs minuts l'activitat que hi ha en un vestidor d'un equip d'elit. Tantmateix, Balcells va fer una exposició de les diferents especialitats dins la preparació física com el treball de força, el científic, el tecnològic...

La directora d'EUSES Alumni, Sílvia Roche va encetar la jornada amb una detallada explicació de l'associació que ella dirigeix i que ha esdevingut com una eina de gran utilitat per als exalumnes, ja que disposen d'una potent borsa de treball (més de 1.000 ofertes en els últims anys) i significatius descomptes en l'amplia relació de cursos de postgrau i de formació continuada que ofereix l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Alumni ha arribat gairebé als 900 associats (onze nacionalitats) i porta acumulats més de 400 voluntariats, una cinquantena dels quals de caràcter solidari. També té signats diversos convenis amb centres col·laboradors i de pràctiques.

L'acte va ser presentat pel periodista Ximo Rambla i en la taula presidencial, a banda de Jordi Balcells i Sílvia Roche, hi van ser presents el sots-director del Campus de la Universitat Rovira i Virgili, Xavier Farré; el director d'EUSES Terres de l'Ebre, Xavier Nadal; l'alcalde d'Amposta, Adam Tomas; i el president del COPLEFC (Col·legi de Profesionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya), Pere Manuel.

Durant la jornada anual es van fer entrega dels premis extraordinaris als millors expedients del curs acadèmic 2017/18, que van recaure sobre Sébastien Anton (Fisioteràpia), el qual no va poder ser-hi present però va enviar un vídeo d'agraïment que es va projectar durant l'acte; i Adrià Calvó (Ciències de l'Activitat Física i l'Esport), que va rebre el premi de mans del cap d'estudis de CAFE, Pau Cecília; una placa que li va lliurar Sílvia Roche i un any d'inscripció gratuïta al COPLEFC que li va fer entrega Pere Manuel.

Aquí podeu veure el resum audiovisual de la jornada emès pel Canal Terres de l'Ebre.

Veure-ho

5a Jornada de Tutors i seminari de Raonament clínic en l’abordatge fisioterapèutic dels transtorns de l’ATM

5a Jornada de Tutors i seminari de Raonament clínic en l’abordatge fisioterapèutic dels transtorns de l’ATM

5a Jornada de Tutors i seminari de Raonament clínic en l’abordatge fisioterapèutic dels transtorns de l’ATM

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha acollit aquest dissabte la cinquena Jornada de Tutors amb més d’una trentena d’inscrits els quals, posteriorment, han assistit de manera gratuïta al seminari “Raonament clínic en l’abordatge fisioerapèutic dels transtorns de l’ATM i la seva relació amb la columna vertebral”.
La directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, i la coordinadora de Pràcticum Núria Pugtió s’han adreçat als membres d’EUSES Alumni que tutorizen voluntariats acadèmics per exposar les funcions dels tutors en els esdeveniments i per actualitzar el protocol del servei de fisioteràpia segons els últims estudis científics. També hi han participat alumnes de 4t curs del Campus de Salt i de Physiotherapy.

La jornada de tutors ha deixat pas al seminari de raonament clínic, que ha durat 4 hores i ha estatimpartit per Leandro Gutman, llicenciat en Kinesiologia i Fisiatria per a la Universidad de buenos Aires i especialista en transtorns d’ATM. El professor Gutman, que el curs passat també va impartir classes a EUSES Physiotherapy al Campus de Bellvitge, ha dividit el seminari en dues parts. En la primera ha exposat “Conceptes prèvis i justificació: Exploració de la columna cervical i de l’ATM” i en la segona ha tractat el “Raonament clínic. Estratègies de tractament de fisioteràpia”. Una norantena d’assistents han seguit amb molta atenció les explicacions i les demostracions del professor Gutman en una jornada que ha finalitzat amb l’entrega dels corresponents certificats.

El coordinador de formació continuada d’EUSES, Pere Iglesias, ha manifestat la seva satisfacció per la gran afluència d’assistents i per l’alt interès que aquests han mostrat en la resta de cursos de formació continuada previstos per a aquest 2018-19. La propera activitat programada és el “Curs d’Anatomia funcional aplicat a la pràctica de la fisioteràpia”, que tindrà lloc durant el proper mes de novembre al laboratori d’anatomia de la facultat de medicina de la UdG.

Veure-ho

2a jornada anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre

2a jornada anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre

2a jornada anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre

El passat divendres 27 d'abril s’ha celebrat la 2a jornada anual d’EUSES Alumni a les Terres de l’Ebre en un acte al Centre Cívic de Tortosa que ha aplegat una nombrosa presència d’assistents i que ha tingut com a convidat especial el remer olímpic Pau Vela, que també és graduat en Fisioteràpia per EUSES-UdG. En la seva vessant d’esportista d’alt rendiment i de fisioterapeuta, Pau Vela ha desenvolupat la ponència “Entrenament, lesions. Com gestiona el fisioterapeuta el dia a dia en esportistes d’elit”. L’exposició de Pau Vela ha despertat l’interès de nombrosos esportistes de les Terres de l’Ebre, sobretot remers, entre els quals cal destacar la presència del seu germà, que competeix sota la bandera brasilera.

Un altre dels eixos centrals de la 2a jornada d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre ha estat el lliurament dels premis als millors expedients de la 2a promoció (2013/17) dels graus en CAFE i en Fisioteràpia, que han recaigut sobre Josep Carles Peris i Jaume Guerra, respectivament. La jornada ha estat presidida per la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, la qual ha realitzat una breu exposició sobre els avantatges de formar part de l’associació d’exalumnes d’EUSES i ha destacat l’excel·lent estat de salut d’un col·lectiu que any rere any es renova i es potencia amb nous avantatges i iniciatives més enllà de les ja més conegudes, com la borsa de treball o els beneficis que els associats tenen en diversos camps, especialment els descomptes en els cursos de formació continuada.

L’acte, que ha estat presentat pel periodista Ximo Rambla, també ha comptat amb la presència del director d’EUSES Terres de l’Ebre-URV, Xavier Nadal, i una àmplia representació del professorat tant del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport com del Grau en Fisioteràpia així com de representants institucionals dels ajuntaments de Tortosa i Amposta. A banda de Pau Vela, Sílvia Roche i Xavier Nadal, els parlaments han anat també a càrrec de la regidora de cultura de Tortosa, Dolors Queralt, en representació de l’alcaldessa, Meritxell Roigé; de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; i del president del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya), Pere Manuel.

Veure-ho

7a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

7a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

7a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

La jugadora de l’Spar Citylift Uni Girona Rosó Buch ha estat la convidada d’honor en la setena edició de la Jornada Anual que EUSES Alumni ha organitzat en el campus de Salt i que enguany s’ha centrat en l’esport d’elit femení i concretament en el bàsquet. Rosó Buch ha parlat sobre la “Dinàmica de treball d’un equip d’elit de bàsquet” al costat de la fisioterapeuta de l’Uni Girona, Beti Orden, una professional que es va diplomar per EUSES en la promoció 2002-05. L’acte, que s’ha pogut seguir en directe per streaming i que es pot veure íntegrament en el canal Youtube d’EUSES, ha congregat a l’Aula Magna d’EUSES un important número d’assistents, entre els quals hi havia professorat i també alumnes dels dos graus que s’imparteixen a EUSES (CAFE i Fisioteràpia) ja que la jornada abraçava aquesta doble temàtica.

Rosó Buch i Beti Orden han mantingut un diàleg distès en què han repassat una mica el dia a dia particular d’una esportista d’elit en un equip professional d’alt nivell. Rosó ha incidit en la importància dels quatre mesos de vacances durant l’estiu, en els quals té especial cura de la seva posada a punt posant-se sota la supervisió d’un preparador físic, un entrenador de bàsquet i un nutricionista per arribar a l’inici de la pretemporada, que és quan ja s’entra en la dinàmica d’equip, en les millors condicions possibles. Beti Orden també va exposar que en la pretemporada, abans de l’inici dels entrenaments col·lectius, hi ha molta feina logística per fer (moltes jugadores són noves i necessiten trobar lloc per viure i establir una rutina diària), les pertinents revisions mèdiques obligatòries i l’activació grupal amb tota la plantilla per preparar una temporada que, en el cas de l’Uni Girona, té un alt nivell d’exigència ja que l’equip gironí aspira al títol de de Lliga Femenina (es preveu una altra gran lluita amb el Perfumerías Avenida de Salamanca) i també espera arribar molt lluny a la segona màxima competició continental com és l’Eurocup Women, on l’inici de l’equip ha estat molt engrescador (4 victòries en 4 partits). Rosó i Beti han parlat d’alimentació, del cansament que suposa alterar dues competicions amb llargs desplaçaments pel mig, de les lesions, etc… També han respost a les inquietuds dels assistents, que s’han interessat en aspectes ben diversos d’un equip professional de bàsquet.

L’acte, presentat pel director de l’edició gironina del Punt Avui, Jordi Grau, s’havia iniciat amb una exposició de la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, sobre els beneficis que tenen els exalumnes de formar part d’una associació que disposa d’una potent borsa de treball, a banda  d’un important pla d’avantatges, molta presència en les xarxes socials i la implementació de concursos entre alumnes i exalumnes que tenen una gran participació. També ha intervingut en la jornada el professor d’EUSES i secretari tècnic de l’Escola de Bàsquet Girona Xus Escosa, el qual ha realitzat una ponència “Metodologia d’entrenament en el bàsquet formatiu”. Escosa ha parlat sobre la filosofia de l’escola i els objectius, i ha fet especial èmfasi en aspectes com la incidència lesional que hi ha en el club (les lesions d’esquinç de turmell arriben gairebé al 50% en el conjunt dels contratemps físics que pateixen els jugadors) i la base de dades sobre la qual treballa l’escola de l’exjugador d’Akasvayu Girona i actualment als Memphis Grizzlies, Marc Gasol.

La jornada s'ha tancat amb el lliurament de premis dels millors expedients acadèmics de la promoció del 2013-2017. Curiosament, el premi del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l’Esport ha recaigut sobre una exjugadora de l'Uni Girona, Anna Jòdar Portas, a qui Adrià Martín (director del Grau en CAFE) i Montse Roche (consellera d'EUSES) han lliurat el premi UdG i la placa de l'Escola Universitària de la Salut i l’Esport, respectivament. El millor expedient del Grau en Fisioteràpia ha estat per a Roxane Olimpia Cretaz, que ha rebut els reconeixements per part de Mariano Gacto (director del Grau en Fisioteràpia) i Ferran Thomas (gerent d’EUSES). En l'acte també hi han estat presents Maica Rubinat, vocal del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya (COPLEFC) i Maria Carmen Casellas, coordinadora de la secció territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Veure-ho

4a Jornada dels Tutors d'Alumni i taller de fisioteràpia.

4a Jornada dels Tutors d'Alumni i taller de fisioteràpia.

4a Jornada dels Tutors d'Alumni i taller de fisioteràpia.

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport va celebrar aquest dissabte dia 21 la 4a edició de la Jornada de Tutors i, tot seguit, un Taller de Fisioteràpia per als tutors del centre. En  la jornada hi van participar una vintena de graduats que volen tutoritzar els voluntariats d’aquest curs 2017/18, que s’enfilaran més enllà de la setantena. La majoria dels que van ser presents en la jornada es van afegir al taller de fisioteràpia que anava adreçat als tutors i als centres de pràctiques que va oferir el Departament de Formació Continuada d’EUSES, dirigit per Pere Iglesias, de forma gratuïta.

Els detalls sobre com tutoritzar els alumnes els va donar la Núria Puigtió, com a coordinadora de l’assignatura del practium; mentre que la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, va completar l’explicació amb tota la informació precisa per als tutors. En la jornada, que va començar a les 9 del matí i es va perllongar fins 2/4 de 2 de la tarda, també es va poder visionar un video sobre EUSES Alumni, amb tota la informació dels avantatges que suposa formar part d’aquesta associació de professionals que s’han graduat a EUSES. La jornada, oberta a tots els ex alumnes, i centres de pràctiques, va comptar amb la presència de Carmen Casellas, de la delegació de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes.

Veure-ho

1a Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

1a Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

1a Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

La 1a Jornada Anual d'EUSES Alumni de les Terres de l'Ebre va tenir lloc a l'auditori del centre universitari d'Amposta, amb la presència destacada de l'atleta Llorenç Sales, especialista en proves de mig fons i que va parlar sobre El món laboral després de graduar-se. La perspectiva d'un graduat i esportista d'alt rendiment.

Veure-ho

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del colàgen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del colàgen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del colàgen

Colnatur, a través de la seva enginyera bioquímica Esther Basés, va realitzar a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport una conferència en la qual es va abordar des de la vessant científica els beneficis del col·làgen, una proteïna que té com a funció principal preservar la salut de les articulacions, músculs, pell i ossos per mantenir una bona mobilitat. La xerrada d’Esher Basés va anar adreçada als alumnes de 3r i 4t curs del Grau en Fisioteràpia;  als estudiants de 1r i 2n curs del cicle formatiu de Dietètica del Centre Garbí i als fisioterapeutes adscrits a EUSES Alumni. Des de l’aspecte fisioterapèutic, Colnatur va destacar els beneficis de la crema Colnatur Fisio, que és útil per preparar els músculs abans de la pràctica esportiva i per recuperar-los després. Per als dietistes, Colnatur va exposar l’avantatge de la proteina de colàgen assimilable en l’organisme, un complex alimentari que aporta a diari els aminoàcids de colàgen que necessita el cos per protegir-se de l’envelliment.

EUSES i Colnatur tenen signat un conveni de col·laboració i els productes d’aquesta empresa també estan inclosos en el Pla d’Avantatges d’EUSES Alumni.

Veure-ho

6a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

6a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

6a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Èxit de la 6a jornada anual d'EUSES Alumni, amb l'atleta Esther Guerrero, el tècnic Joan Lleonart i el Dr. Ramon Olivé de protagonistes i els Jocs Olímpics.

Veure-ho

3ªJornada de Tutors d'Alumni 2016-2017 i Taller de Fisioteràpia

3ªJornada de Tutors d'Alumni 2016-2017 i Taller de Fisioteràpia

3ªJornada de Tutors d'Alumni 2016-2017 i Taller de Fisioteràpia

El 5 d'Octubre EUSES Alumni va organitzar la "III Jornada dels Tutors d'Alumni" destinada a tots els membres d'EUSES Alumni. També es va fer la presentació de la CREMA ECA, producte que a partir d'aquest 2016 forma part del Pla d'Avantatges. A continuació, i gràcies a la col·laboració del Departament de Formació Continuada, es va fer un taller de Fisioteràpia "L'embenat com a part del tractament dels esquinços del turmell: embenat funcional, embenat neuromuscular o dinàmic tape?".

Veure-ho

Jornada taller sobre els tràmits per obtenir una autorització de treball a França

Jornada taller sobre els tràmits per obtenir una autorització de treball a França

Jornada taller sobre els tràmits per obtenir una autorització de treball a França

El dijous, 25 de febrer de 2016, es va fer un taller sobre els tràmits a realitzar per tal d'homologar el títol a França i poder obtenir així l'autorització de treball i poder exercir com a fisioterapeuta a França. El taller estava destinat a als Graduats en Fisioteràpia que estan associats a EUSES Alumni.

Veure-ho

5a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

5a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

5a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Jornada amb la presència de Pablo Machín, entrenador del Girona FC, Jesus Escosa, secretari tècnic del Club Escola de Bàsquet Marc Gasol, i Eduard Bardera, fisioterapeuta de la UE Llagostera.

Veure-ho

2ª Jornada de tutors i presentació dels voluntariats acadèmics i de la formació continuada 2015/16

2ª Jornada de tutors i presentació dels voluntariats acadèmics i de la formació continuada 2015/16

2ª Jornada de tutors i presentació dels voluntariats acadèmics i de la formació continuada 2015/16

EUSES Alumni va realitzar el divendres 16 d'octubre la jornada de tutors i va aprofitar per presentar-los l'oferta de formació continuada per al curs 2015/16. Al mateix temps es van repassar els voluntariats acadèmics, que durant el curs acadèmic 2015/16 superaran la seixantena.

Veure-ho

4a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

4a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

4a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Jornada amb presència d'Albert Soler, Director de Relacions amb les Institucions Esportives del FC Barcelona; i la professora dels graus en CAFE i en Fisioteràpia d'EUSES, doctora Azahara Fort.

Veure-ho

3a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

3a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

3a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Jornada dedicada a l'handbol amb la presència d'Enric Masip (exjugador del Barça i del Granollers) i els professors d'EUSES Pau Campos (entrenador del Bordils) i Eloi Julià.

Veure-ho

2a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

2a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

2a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Amb Tommy Robredo (tennista professional), Daniel Romero (professor dels graus en Fisioteràpia i CAFE d'EUSES) i Sílvia Roche (directora d'EUSES Alumni)

Veure-ho

Conferència sobre Ozonoteràpia

Conferència sobre Ozonoteràpia

Conferència sobre Ozonoteràpia

Els Doctors Judith Bassols i José Luis Ríos fan una xerrada sobre l'Ozonoteràpia.

Veure-ho


CAMPUS DE SALT
Carrer de Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE
CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT (CAFE)
Carrer de Sebastià Joan Arbó, s/n · 43870 Amposta (Tarragona)
FISIOTERÀPIA
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d'accés al Seminari, s/n · 43500 Tortosa (Tarragona)

CAMPUS DE BELLVITGE
Carrer de la Feixa Llarga, s/n · 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

CONTACTEU AMB NOSALTRES
CAMPUS DE SALT · Telèfon (+34) 972 405 130
CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE · Telèfon (+34) 977 448 093
CAMPUS DE BELLVITGE · Telèfon (+34) 932 630 224
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili