• Évènements

    Évènements

Vous n'avez pas pu assister à un évènement mais vous voulez savoir ce que les conférenciers ont dit lors de leurs discours? Ou bien, vous êtes venus mais vous voulez vous rappeler de ce qui a été dit? Cliquez simplement sur l'évènement qui vous intéresse et lisez le résumé!

3a edició de l'EUSES Talent Day

3a edició de l'EUSES Talent Day

3a edició de l'EUSES Talent Day

La 3a edició del Talent Day de l'EUSES bat rècords de clubs, empreses, entitats col·laboradores i ofertes de treball

Per tercer any consecutiu, la Fira Virtual de l'Ocupació i Orientació Professional de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport va millorar els números de les passades edicions i va tancar l'esdeveniment amb unes xifres òptimes (40 estands entre clubs, empreses i entitats col·laboradores, i més de 230 ofertes de treball) que fan pensar que el "Talent Day" ja s'ha convertit en un dels principals actius de l'EUSES Alumni i en una eina imprescindible per als seus associats (tant del Grau en Fisioteràpia com en el de CAFE) en l'objectiu d'endinsar-se en el mercat laboral després de la graduació.

El Talent Day, que s'ha desenvolupat amb molta agilitat (virtualment i presencialment) aquest dilluns 24 i el dimarts 25 d'abril, ha permès a tota la comunitat de l’EUSES (principalment als Alumnis i als estudiants de 4t curs dels Campus de Salt, Terres de l'Ebre i Bellvitge) accedir a totes les conferències i taules rodones que l'organització ha dissenyat, però també visitar la quarantena d'estands on clubs, empreses i centres, tant del país com de l'estranger, s'han donat a conèixer i han presentat ofertes de treball. Precisament, aquestes ofertes han estat el destí més concorregut per part dels estudiants, que han pogut presentar currículums i realitzar entrevistes de treball per videoconferència.

A banda de les ofertes de treball, cal destacar les ponències i tres taules rodones que EUSES Alumni ha organitzat. Totes han estat relacionades pensant en el futur immediat dels seus graduats. De fet, l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport es un dels centres on la inserció laboral dels seus graduats supera el 95%, cosa que consolida el centre com una de les plataformes més fiables de cares a fer el salt del món educatiu al professional.

Veure-ho

V Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

V Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

V Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

El passat dia 30 de març ha tingut lloc a l’Edifici Seminari de Tortosa la cinquena edició de la Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l’Ebre, que ha comptat amb la participació de tres docents de la casa del Grau en Fisioteràpia com Alba Aixendri, Joaquim Renau i Yolanda Vergés. L’acte, com és habitual en els esdeveniments rellevants d’EUSES TE, ha estat presentat pel periodista Ximo Rambla, i els convidats han realitzat un col·loqui relacionat amb el desenvolupament professional del fisioterapeuta.

Després de la presentació de l’associació per part de la Directora d’Alumni, la Sra. Sílvia Roche, i de la introducció del Director d’EUSES TE, el Sr. Xavi Nadal, s’ha donat pas a l’entrega dels reconeixements als millors expedients acadèmics tant del Grau en Fisioteràpia com del Grau en CAFE, que han recaigut sobre Aimee Guinovart Vaughan i Mònica Monllau Vallés respectivament. La Directora de Fisioteràpia, la Sra. Carla Curto, i la Cap d’Estudis, la Dra. Núria Besalduch, han entregat el premi a Aimee Guinovart, mentre que per al premi de la Mònica Monllau s’ha comptat amb la presència de Sònia Serratosa, delegada del COPLEFC a les Terres de l’Ebre, qui a la vegada li ha entregat l’any de col·legiació gratuïta que li ha atorgat el col·legi.

Durant el col·loqui, que ha estat l’acte central de la Jornada, els ponents han explicat com van descobrir la seva vocació, com van accedir al mercat laboral, i després han fet èmfasi en les seves respectives vessants, des de la fisioteràpia hospitalària en el cas de Joaquim Renau i Yolanda Vergés, o la consulta privada en el cas de l’Alba Aixendri. El col·loqui ha tingut un format més informal que en altres ocasions: els tres ponents ho han enfocat com una conversa entre professionals de la Fisioteràpia que a més practiquen la docència, i això ha fet que l’ambient fos distès, realista i proper.

La jornada s’ha tancat amb els parlaments del Sr. Sisco Pepió, Regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament, i el Sr. Adam Tomàs, Alcalde d’Amposta, que han destacat com n’és d’important formar-se i a més poder-ho fer a un territori com les Terres de l’Ebre. Per últim ha intervingut la Dra. Iolanda Tortajada, Vicerectora de Política Acadèmica i Qualitat de la URV, qui s’ha adreçat als alumnes assistents al saló per posar en valor la importància d’Alumni i de tots els serveis que els ofereix l’associació durant la seva etapa final d’estudis i el seu pas a la vida laboral com a graduats i graduades. També cal destacar la presència en l’acte el Director del Campus TE de la URV, Dr. Xavier Farré Albendea; la Regidora d’Educació d’Amposta, Núria Marco, i el Mossèn Tomàs Mor, titular de l’Edifici Seminari.

Veure-ho

X Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de Salt

X Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de Salt

X Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de Salt

X Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de Salt
 
Albert Sàbat parla de la seva trajectòria i del salt a tècnic en la X Jornada Anual d’EUSES Alumni

Aquest dilluns 19 de desembre de 2022 s’ha celebrat a l’Aula Magna de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport la X Jornada Anual EUSES Alumni, que ha tingut com a protagonista un referent en el bàsquet gironí com és Albert Sàbat, actual membre de l’staff tècnic del Bàsquet Girona després que a l’estiu decidís posar punt i final a una extraordinària trajectòria com a jugador que es va rubricar amb l’ascens de l’equip gironí a l’ACB. La xerrada d’Albert Sàbat es va complementar amb la ponència de la Dra. Anna Prats, professora de l’EUSES i coordinadora de recerca, que va parlar sobre “(Epi)genètica i bàsquet”. Al final de la sessió també es van entregar els premis extraordinaris dels graus que van finalitzar el curs passat, així com el del Màster en readaptació esportiva.

Albert Sàbat, la camiseta del qual està penjada en el pavelló de Fontajau, va fer una repassada al passat, present i futur d’una vida que ha estat i seguirà estant dedicada al bàsquet. El periodista Jordi Grau, presentador de l’acte, va preguntar-li sobre com ha estat la seva adaptació a la banqueta després de tota una trajectòria vestit de curt en un munt d’equips diferents: “Quan tens 25 anys no penses a ser entrenador, sinó que només estàs centrat en jugar. Però a mesura que et vas fent gran i veus que això s’acaba, et preguntes què faràs després. I es quan comences a fixar-te també en altres coses. Com treballen els entrenadors, com preparen la tècnica, la tàctica… “. Albert Sàbat va reconèixer que, personalment, patia més a dins de la pista quan era jugador que no pas ara en la seva nova etapa de tècnic assistent: “També es pateix, però d’una altra manera. Quan ets jugador tens al damunt la tensió del partit, has d’estar sempre al 100%, físicament, defensant, en el tir… Es una sensació diferent”.

El llagosterenc ha passat per molts equips diferents: CB Girona, Adepaf de Figueres, Lleida Bàsquet, Tenerife Baloncesto, Gestibérica Vigo, Vic, CB Sant Josep, CB Canarias, Lucentum Alacant, Autocid Ford Burgos, Joventut de Badalona, Obradoiro i Bàsquet Girona. Va reconèixer que l’ascens a l’ACB d’aquest curs passat va ser el punt i final somiat, però que no es veia jugant a la màxima categoria: “L’ascens va ser il·lusionant, però també era conscient de les meves capacitats i creia que era el moment de deixar-ho. Per sort, he pogut continuar vinculat al club i tinc el millor entrenador que podria tenir. Aíto García Reneses es meticulós en tot, porta 50 anys a les banquetes i treballar amb ell es un aprenentatge diari”. Albert Sàbat també va reconèixer que un altre dels actius de la seva trajectòria ha estat aconseguir evitar les lesions. “M’han respectat moltíssim, cosa que ha afavorit que hagi estat tants anys en actiu”, va admetre.

La jornada l’havia inaugurat la directora de l’EUSES Alumni, Sílvia Roche, que va fer una dissecció del que es l’associació de graduats de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport i tots els avantatges de present i futur que té per als exalumnes de l’EUSES afiliar-s’hi (ja s’ha superat amb escreig el miler de membres). Tot seguit va ser el torn de la Dra. Anna Prats, que en la seva ponència “(Epi)genètica i bàsquet” va explicar les diferències entre la genètica i l’epigenètica i va respondre a les preguntes d’ 1) si s’hereta el talent, 2) la genètica pot servir per identificar el talent, 3) si un esportista d’elit neix o es fa, entre altres. Anna Prats va presentar el projecte que EUSES té amb col·laboració amb el Bàsquet Girona i que porta per títol: “Rendiment, genètica i epigenètica en jugadors joves de bàsquet”. En aquest projecte, es vol mirar 1) si la resposta a l’entrenament dels jugadors de la base del Bàsquet Girona depèn de les bases genètiques i 2) si les adaptacions epigenètiques que presenten els jugadors després de fer la intervenció durant els seus entrenaments.

En la recta final de la jornada es van repartir els premis extraordinaris, que van recaure sobre: Beñat Garmendia Aguirre (Grau en Fisioteràpia, 2018/2022); Anaïs Buffa Arroyo (Grau en CAFE, 2018/2022); Anne-Claire Charpenay (Grau en Fisioteràpia interuniversitari Physiotherapy, 2018/2022) i Ivan Ribas Cuenca (Màster en Readaptació a l’Activitat Física i la Competició Esportiva, 2021/2022). El COPLEFC (Col.legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya), a través de la seva Delegada Territorial a Girona, Maica Rubinat, també va fer entrega a Anaïs Buffa d’un obsequi i d’una anualitat gratuïta de col·legiació com a millor expedient de CAFE de la seva promoció.

L’acte es va tancar amb Albert Sàbat fent entrega a la directora de l’EUSES Alumni, Sílvia Roche, d’una samarreta del Bàsquet Girona amb dedicatòria que passarà a ampliar el petit museu de samarretes que llueixen a l’Aula d’Estudi de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport.

Veure-ho

IX Jornada de Tutors EUSES Alumni

IX Jornada de Tutors EUSES Alumni

Celebrada la 9a Jornada de Tutors i una formació de Fisioteràpia Vestibular

Aquest dissabte s’ha celebrat al Campus de Salt la 9a Jornada de Tutors, una formació dirigida essencialment als graduats i també als estudiants de 4t curs l’EUSES que volen accedir al programa de voluntariats acadèmics una vegada graduats. La directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, la membre del’equip d’Alumni Núria Serarols i el professor del Grau en Fisioteràpia Jorge Cazorla van explicar amb tot detall als interessats quins son els requisits per formar part del grup de tutors i també les seves funcions futures durant els voluntariats.

Posteriorment, i després d’un un esmorzar-networking, els assistents a la Jornada de Tutors, i també els tutors dels centres de pràctiques, van ser convidats a una formació sobre fisioteràpia vestibular que va anar a càrrec del fisioterapeuta i professor de l’EUSES Joan Mangas. Tant la jornada com la formació es van poder seguir on-line per als interessats que no es van poder desplaçar, bàsicament Alumnis dels Campus de Bellvitge i de Terres de l’Ebre.

 

Veure-ho

2ª edició de l'EUSES Talent Day

2ª edició de l'EUSES Talent Day

2ª edició de l'EUSES Talent Day

EUSES Alumni consolida el Talent Day en una 2a edició amb un èxit rotund de participació/EUSES Alumni consolidates the Talent Day in a 2nd edition with a resounding success of participation/EUSES Alumni consolide la Journée des Talents dans une 2ème édition avec un succès retentissant de participation

Tots els objectius marcats per EUSES Alumni en relació al Talent Day es van assolir amb escreix en una segona edició que va doblar les prestacions del curs del debut. La Fira Virtual de l’Ocupació i Orientació Professional de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport, que ha durat dos dies (dilluns i dimarts), va ser tot un èxit, amb participació d’alumnes de 4t curs dels tres campus (Salt, Bellvitge i Terres de l’Ebre) així com integrants de la família de graduats en CAFE i en Fisioteràpia d’Alumni que es van inscriure. Tots ells van poder gaudir de dues jornades en les quals es van poder organitzar per poder navegar per les diferents conferències i taules rodones plantejades per l’organització i també visitar els estands on empreses i centres, tant del país com de l’estranger, es van donar a conèixer i van presentar ofertes de treball. Precisament, l’accés a les ofertes laborals va ser el destí més concorregut per part dels estudiants, que van poder presentar currículums i realitzar entrevistes de treball per videoconferència. El Talent Day també va comptar amb el suport i col·laboració dels col·legis oficials (COPLEFC i Fisioterapeutes) i de l’EURES (European Employement Services), la xarxa de cooperació per a l’ocupació i la lliure circulació de treballadors, que es un dels principis fonamentals de la Unió Europea. En total, es va comptar amb 40 estands i es van realitzar fins a 13 xerrades amb un participació d’una trentena de ponents, molts dels quals eren graduats de l’EUSES i que van orientar professionalment els alumnes i alumnis inscrits.

 

All the objectives set by EUSES Alumni in relation to the Talent Day were more than achieved in a second edition that doubled the performance of the first course. The Virtual Fair of Occupation and Professional Orientation of the Escola Universitària de la Salut i l’Esport, which lasted two days (Monday and Tuesday), was a great success, with the participation of 4th year students from the three campuses (Salt, Bellvitge and Terres de l’Ebre) as well as members of the family of graduates in CAFyD and Physiotherapy of Alumni who were register. All of them were able to enjoy two days in which they could organise themselves in order to navigate through the different conferences and round tables proposed by the organisation and also to visit the stands where companies and centres, both from the country and abroad, made themselves known and presented job offers. Precisely, access to job offers was the most popular destination for students, who were able to submit CVs and conduct job interviews by videoconference. Talent Day also had the support and collaboration of the official colleges (COPLEFC and Physiotherapists) and EURES (European Employement Services), the cooperation network for employment and free movement of workers, which is one of the fundamental principles of the European Union. In total, there were 40 stands and up to 13 talks were held with the participation of around thirty speakers, many of whom were EUSES graduates who gave professional guidance to the registered students and alumni.

 

Tous les objectifs fixés par EUSES Alumni concernant le « Talent Day » ont été plus qu’atteints lors d’une deuxième édition qui a doublé les performances de la première. Le Salon virtuel des métiers et de l’orientation professionnelle de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport, qui a duré deux jours (lundi et mardi), a connu un grand succès, avec la participation des étudiants de 4e année des trois campus (Salt, Bellvitge et Terres de l’Ebre) ainsi que des membres de la famille Alumni en CAFyD et en kinésithérapie. Tous ont pu profiter de deux jours pendant lesquels ils ont pu s’organiser pour naviguer entre les différentes conférences et tables rondes proposées par l’organisation et aussi pour visiter les stands où les entreprises, tant nationales qu’étrangères, qui se sont fait connaître et ont présenté des offres d’emploi. Justement, c’est l’accès aux offres d’emploi qui a été la destination la plus prisée des étudiants. Ils ont pu soumettre des CV et passer des entretiens d’embauche par visioconférence. Le Talent Day a également bénéficié du soutien et de la collaboration des collèges officiels (COPLEFC et Physiothérapeutes) et d’EURES (European Employement Services), le réseau de coopération pour l’emploi et la libre circulation des travailleurs, qui est l’un des principes fondamentaux de l’Union européenne. Au total, il y avait 40 stands et jusqu’à 13 conférences ont été organisées avec la participation d’une trentaine d’intervenants, dont beaucoup étaient des diplômés de l’EUSES qui ont fourni des conseils professionnels aux étudiants et anciens étudiants inscrits. 

Veure-ho

IV Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de les Terres de l'Ebre

IV Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de les Terres de l'Ebre

IV Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de les Terres de l'Ebre

Celebrada la IV Jornada Anual d’EUSES Alumni TE, amb Jordi Martín i Jordi Castellano com a ponents

El dijous 30 de març de 2022 ha tingut lloc a l’Auditori de l’Edifici Universitari d’Amposta la IV Jornada Anual d’EUSES Alumni a les Terres de l’Ebre, que ha tingut com a actors principals els ara professors Jordi Martín i Jordi Castellano, que van ser alumnes de l’EUSES i es van graduar en la primera promoció (2012/16) en CAFE i en Fisioteràpia, respectivament. Els dos ponents han parlat sobre “Passat, present i futur a EUSES TE” i han ofert una pinzellada des de la seva etapa acadèmica fins a la professional. A banda de la docència,  Jordi Martín és entrenador al Club Gimnàstic de Tarrragona i professor de l’Escola d’Entrenadors CatSports; mentre que Jordi Castellano, exerceix de fisioterapeuta i amb consulta pròpia a Recusport i col·laborador en diversos esdeveniments esportius com la Copa d’Espanya de Judo, la Lliga Genuine, MIC Sports, entre d’altres.

La jornada va estar presidida per Sílvia Roche (directora d’EUSES Alumni); que va integrar la taula presidencial juntament amb Xavier Nadal (director del Campus d’EUSES TE), Núria Marco (Regidora d’Educació d’Amposta), la Dra. Sílvia Reverté (Sots-directora del Campus URV de les Terres de l’Ebre); el Dr. Ramon Aiguadé (Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya); Pere Manuel (president del COPLEFC) i els ponents Jordi Martín i Jordi Castellano. També van assistir a la Iris Castell (Regidora de Promoció i Turisme Esportiu de l’Ajuntament d’Amposta, que, a més, es alumna de 4t de CAFE) i Joan Lluís Barberà (Cap de la Representació dels SSTT Esports a les Terres de l’Ebre). L’acte va ser presentat i moderat pel periodista Ximo Rambla.

Durant la IV jornada es va aprofitar també per fer entrega dels premis als millors expedients de les tres últimes promocions, tenint en compte que la Jornada Anual es va ajornar el 2020 i 2021 a causa de la Covid-19. En CAFE, els millors expedients van recaure sobre Kevin Moreno (4a promoció), Victor Vila (5a) i Eric Alarcon (6a); mentre que en Fisioteràpia van ser per a Adrián Bel (4a promoció), Lydia Mestre (5a) i Ainoa Aixendri (6a). També es va fer entrega al millor expedient de Doble Titulació (CAFE+Fisioteràpia) que va recaure sobre Laia Díaz.

Els parlaments van córrer a càrrec de Sílvia Roche, que va inaugurar la jornada; Xavier Nadal, Sílvia Reverté, Pere Manuel, Ramon Aiguadé i Núria Marco, que va cloure l’acte.

Veure-ho

IX Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de Salt - 10 Anys de l'EUSES Alumni

IX Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de Salt - 10 Anys de l'EUSES Alumni

IX Jornada Anual EUSES Alumni del Campus de Salt - 10 Anys de l'EUSES Alumni

Els graduats Goretti Font i Arnau Sacot, protagonistes de la IX Jornada Anual EUSES Alumni

Coincidint amb l’Acte de Graduació de la 8a promoció dels Graus en Fisioteràpia i en CAFE, s’ha celebrat aquest divendres la IX Jornada Anual EUSES Alumni, una associació que enguany compleix el seu desè aniversari i que ha volgut commemorar l’efemèride amb uns protagonistes molt especials: graduats formats acadèmicament a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport com són Goretti Font (Fisioteràpia) i Arnau Sacot (CAFE) i que s’han obert camí en el món professional en llocs de rellevància.

La IX Jornada Anual (el curs passat es va haver d’ajornar per les restriccions imposades arran de la Covid-19) l’ha obert la directora Sílvia Roche, que ha explicat l’evolució d’una entitat que ja supera el miler d’associats i que creix dia a dia, no només en quant a nombre, sinó també amb avantatges i prestacions. La borsa de treball, esdeveniments com el Talent Day o els voluntariats són només alguns exemples de l’ampli ventall d’ofertes de què disposen els Alumnis, que tenen la inscripció gratuïta a aquesta associació.

Després de les paraules de la directora, ha estat el torn dels convidats. Goretti Font, de la promoció 2010/14, ha explicat la seva intensa activitat des que va entrar a l’EUSES fins avui. A banda d’obrir un centre de fisioteràpia a la ciutat (Gabinet Mèdic Girona), enguany ha tingut l’oportunitat d’estar en els Jocs de Toquio integrat en l’equip de fisioterapeutes del combinat de ciclisme del Comitè Olímpic de Canadà. A més d’estar molt vinculada de sempre al ciclisme professional, també ho ha estat en l’hoquei sobre gel treballant per les seleccions australiana i espanyola.

Per la seva part, Arnau Sacot també ha realitzat una exposició del que ha representat el seu pas per l’EUSES, on va ser el premi extraordinari de la promoció 2011/15 i on continua vinculat com a professor del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (imparteix les assignatures d’Esport d’equip-Bàsquet i de Tecnificació esportiva i desenvolupament de talent esportiu). També ha realitzat el màster en Fisiologia de l’exercici i l’esport a la Liverpool John Moores University (LJMU) i el màster d’alt rendiment en preparació física en esports d’equip per Byomedic System, INEFc i Fundació FC Barcelona (Máster CEDE).

Durant la jornada, que ha estat presidida per l’alcalde de Salt, Jordi Viñas; i el Vicerector de Comunicació i Relacions Exteriors de la UdG, José Antonio Donaire, s’ha fet entrega dels premis als millors expedients dels Graus en CAFE del 2020 (Júlia Enrique) i 2021 (Robert Calderón); de Fisioteràpia 2020 (David Marí) i 2021 (Brion Théo) i de Physiotherapy 2020 (Lena Siqveland) i 2021 (Lucile Eline Gangloff). Aquestes dues últimes no han pogut assistir a l’acte, però han mostrat el seu agraïment en un vídeo. L’entrega dels premis extraordinaris ha anat a càrrec dels directors de Grau, Adrià Martín i Ernest Esteve, i la representant del COPLEFC, Martí Valverde. La IX Jornada Alumni, igual que l’Acte de Graduació, s’han emès en directe per streaming.

Veure-ho

8a Jornada de Tutors i seminari sobre la Implicació de les disfuncions viscerals en les afeccions neuromusculesquelètiques

8a Jornada de Tutors i seminari sobre la Implicació de les disfuncions viscerals en les afeccions neuromusculesquelètiques

8a Jornada de Tutors i seminari sobre la Implicació de les disfuncions viscerals en les afeccions neuromusculesquelètiques

La vuitena Jornada de Tutors, en format presencial i “on line”, reuneix una vintena de participants

EUSES Alumni, conjuntament amb l’assignatura de Pràcticum del Grau en Fisioteràpia, va organitzar per vuitè any consecutiu la Jornada de Tutors, que aquesta vegada va tenir per primera vegada doble format: el presencial en el campus de Salt i el format “on line” que va permetre que els alumni dels campus de Bellvitge i de Terres de l'Ebre no s'haguessin de desplaçar.

La formació va comptar amb una vintena d’assistents entre membres d’Alumni i estudiants de quart curs dels campus de Salt, Bellvitge i Terres de l’Ebre. La xerrada va ser impartida per les responsables d’EUSES Alumni i s'hi van exposar temes com què cal per poder formar part del grup de tutors, el protocol de tractament unificat que s'aplica i les funcions que han d’exercir els tutors en els voluntariats així com altres aspectes més generals relacionats amb Alumni.

Els Alumnis que ho van desitjar, van poder participar tot seguit en el seminari com sempre ofert per el departament de formació continuada de l'EUSES, i de forma gratuïta per als alumni i alumnes assitents a la jornada de tutors, i que aquest any va tractar de la "Implicació de les disfuncions viscerals en les afeccions neuromusculesquelètiques". 

 

Veure-ho

EUSES Talent Day

EUSES Talent Day

EUSES Talent Day

 L'EUSES Talent Day s'ha celebrat durant el dimarts dia 27 d'abril, de 10 h a 18 h, i ha estat la I Fira Virtual de l'Ocupació i l'Orientació professional de l'EUSES

Hi han pogut participar tant els alumnes de l'EUSES i com els alumni (associats a l'EUSES Alumni), i per primera vegada dels 3 campus de l'EUSES.

L'objectiu del Talent Day és orientar professionalment als nostres alumnes a punt de graduar-se i als nostres graduats i graduades i ajudar-los a trobar feina. 

L'EUSES Talent Day ha constat de 2 parts:

- Conferències i taules rodones a on s'ha parlat de les diferens opcions professionals que poden tenir els graduats en fisioteràpia i en CAFiE i a on també hem pogut escoltar el testimoni de graduats de l'EUSES que ens han explicat la seva experiència professional aquí i a l'estranger.  

- Stands virtuals a on empreses i centres, d'aquí i d'altres paísos del nostre entorn, han publicat la seva informació corporativa, les seves ofertes de treball per als graduats de l'EUSES, i han pogut contactar amb els interessats en les seves ofertes.

Els nostres alumnes també hi han trobat ofertes de pràctiques remunerades per a l'estiu. 

 

EUSES Talent Day és un esdeveniment exclusiu per als alumni i alumnes de l'EUSES.

Si estàs a 4rt aprofita per associar-te a EUSES Alumni, et permetrà consultar la nostra borsa de treball amb les ofertes de feina que rebem, utilitzar el nostre servei d'orientació professional i poder seguir gaudint del pla d'avantatges de l'EUSES, i tot de forma totalment gratuïta. Clicla al següent enllaç i omple el nostre formulari d'inscripció:  https://www.alumni.euses.cat/ca/accedir?view=registration

 

Veure-ho

7a Jornada de Tutors i seminari de les patologies del genoll

7a Jornada de Tutors i seminari de les patologies del genoll

7a Jornada de Tutors i seminari de les patologies del genoll

La setena Jornada de Tutors, en format “on line”, reuneix una quarantena de participants

EUSES Alumni, conjuntament amb l’assignatura de Pràcticum del Grau en Fisioteràpia, va organitzar per setè any consecutiu la Jornada de Tutors, que aquesta vegada va tenir format “on line” a causa de la pandèmia del Còvid 19. La formació, que es va realitzar a través de la plataforma Zoom, va comptar amb una quarantena d’assistents entre membres d’Alumni i estudiants de quart curs dels campus de Salt, Bellvitge i Terres de l’Ebre. La xerrada la van impartir responsables d’EUSES Alumni, com la directora Sílvia Roche i Prudence Morgan-Wood; i la professora i coordinadora de Pràcticum, Núria Puigtió. Durant la xerrada es van exposar temes com els detalls necessaris per poder formar part del grup de tutors, el protocol de tractament unificat i les funcions que han d’exercir els tutors en els voluntariats així com altres aspectes més generals relacionats amb Alumni.

Els Alumnis que ho van desitjar, van poder participar tot seguit en la jornada de formació de les patologies del genoll per tal d'ampliar els seus coneixements i poder-los transmetre als estudiants que tenen a càrrec durant els voluntariats. 

English

Français

Castellano

Veure-ho

6ª Jornada de Tutors i seminari d'actualització i noves tendències en l'abordatge fisioterapèutic del dolor plantar.

6ª Jornada de Tutors i seminari d'actualització i noves tendències en l'abordatge fisioterapèutic del dolor plantar.

6ª Jornada de Tutors i seminari d'actualització i noves tendències en l'abordatge fisioterapèutic del dolor plantar.

Una vintena d’associats a EUSES Alumni participen en la 6a Jornada de Tutors de voluntariats acadèmics

EUSES Alumni va organitzar per sisè any consecutiu la Jornada de Tutors, una formació per poder accedir al programa de voluntariats acadèmics. La directora d'EUSES Alumni, Sílvia Roche, i la coordinadora de pràctiques, Núria Puigtió, van explicar a la vintena d'interessats que van assistir-hi els detalls necessaris per poder formar part del grup de tutors. Sílvia Roche va explicar els requisits de selecció i d'altres aspectes més generals, mentre que Núria Puigtió es va centrar en l'explicació del protocol de tractament unificat i les funcions que han d'exercir els tutors en els voluntariats.

Els Alumnis que ho van desitjar, van poder participar tot seguit en la jornada de formació del dolor plantar per tal d'ampliar els seus coneixements i poder-los transmetre als estudiants que tenen a càrrec durant els voluntariats. Durant la pausa-cafè del taller, els assistents van poder fer Networking entre ells i plantejar i resoldre dubtes.

Veure-ho

8a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

8a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

8a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Quique Cárcel i Ernest Esteve, protagonistes de la 8a Jornada Anual d’EUSES Alumni dedicada al futbol

L’Aula Magna de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha estat l’escenari de la 8a Jornada Anual d’EUSES Alumni, que ha tingut el futbol com a eix central. Els assistents han pogut gaudir de dues hores molt intenses gràcies a dos convidats de primer ordre vinculats amb el futbol i l’esport professional com Quique Cárcel, director esportiu del Girona FC; i Ernest Esteve, fisioterapeuta, readaptador i professor dels graus en CAFE i en Fisioteràpia d’EUSES. Durant la jornada, que ha estat presentada pel periodista Jordi Grau, s’han tractat aspectes de gestió esportiva i prevenció de lesions,  i els assistents també han pogut fer preguntes i plantejar dubtes sobre la temàtica.

Quique Cárcel ha explicat les funcions principals d’un director esportiu. Amb ell al capdavant de l’àrea esportiva, el Girona FC ha assolit el sostre històric en els darrers anys, amb el punt culminant de l’ascens a primera divisió. Quique Cárcel ha destacat que la feina d'un director esportiu va "molt més enllà de fitxar futbolistes" i ha posat especial èmfasi en el fet que una de les claus de l'èxit "es envoltar-te d'un bon equip de treball". El director esportiu del Girona també ha parlat de la variabilitat de la feina en una entitat que ha crescut de la manera que ho ha fet el club de Montilivi: "Quan vaig arribar fa cinc anys, el nostre mercat era molt modest perquè estàvem molt limitats econòmicament. Havíem de buscar en la segona B i jugadors amb poca participació a segona A. Ara, després del pas per primera i amb el pressupost més alt de segona A, es obvi que el nostre mercat és un altre". El director esportiu del Girona també va comentar que una de les seves principals feines es saber defensar i gestionar el que es el major patrimoni dels clubs, que són els seus futbolistes. També va parlar dels agents, representats i intermediaris, unes figures amb les quals els directors esportius han d'estar continuament en contacte a l'hora de configurar una plantilla o de renovar futbolistes.

Ernest Esteve, per la seva part, ha desenvolupat el tema: “Es poden prevenir les lesions en el futbol?”. El professor d’EUSES ha posat com a exemple que està calculat que un futbolista d'elit lesionat en un equip que juga Champions pot ser superior als 500.000 euros al mes i ha destacat que el cost per despesa mèdica del Newcastle per aquest motiu en la temporada 2014/15 va superar els 30 milions d'euros. A partir d'aquestes dades, el fisioterapeuta ha incidit durant la seva ponència en la importància de la prevenció i també amb el fet que amb uns exercicis adequats es podria arribar a reduir en més d'un 40% les lesions, per exemple, d'isquiotibials, que són les més freqüents.

La jornada l’ha obert la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, una associació en constant creixement, que va camí d’arribar al miler d’associats i en la qual, des de l’estiu passat, s’hi han incorporat graduats de la primera promoció de Fisioteràpia Internacional del Campus de Bellvitge (2015-2019). Com sempre, la voluntat d’Alumni és oferir als graduats en CAFE i en Fisioteràpia les màximes eines possibles per facilitar les actualitzacions dels coneixements que han adquirit durant l’etapa acadèmica i per ajudar-los a buscar sortides en el mercat laboral. En aquest context, els  membres d’EUSES Alumni tenen a l’abast un programa de beques i tota una sèrie de descomptes en els màsters, cursos, seminaris... de l’àmplia oferta de formació continuada i de postgrau que s’ofereix des del centre universitari. També tenen accés a una borsa de treball cada vegada més potent i amb nombroses ofertes laborals.

La jornada d’Alumni s’ha tancat amb el tradicional lliurament de premis als millors expedients acadèmics de la promoció 2015-2019, que han recaigut sobre Borja Domínguez (CAFE, UdG), Carla Baena (Fisioteràpia, UdG) i Julie Grondin (Fisioteràpia Interuniversitària, UdG-UB). Tots ells han rebut una placa de reconeixement per part dels directius de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport; així com un diploma de mans dels respectius directors dels graus. La representant del COPLEFC, Martí Valverde, també ha entregat al millor expedient en CAFE un obsequi i una anualitat gratuïta de col·legiació.

Veure-ho

3ª Jornada Anual EUSES Alumni - Campus Terres de l'Ebre

3ª Jornada Anual EUSES Alumni - Campus Terres de l'Ebre

3ª Jornada Anual EUSES Alumni - Campus Terres de l'Ebre

Celebrada la III Jornada Anual d’EUSES Alumni amb una ponència de Jordi Balcells sobre la preparació física i el futbol professional

Jordi Balcells, expreparador físic del Girona FC i del Sevilla FC, ha estat el protagonista de la III Jornada Anual d'EUSES Alumni a les Terres de l'Ebre, que s'ha celebrat aquest dimecres a l'Auditori de l'Edifici Universitari d'Amposta. Jordi Balcells, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, va realitzar una ponència  sobre com és el dia a dia en un vestidor professional del futbolista i el seu entorn. El preparador físic va parlar sobre la relació entre el jugador i la resta d'actors, com els membres de l'àrea tècnica, els recuperadors, els metges, els analistes, els fisioterapeutes, els nutricionistes... En la xerrada, Jordi Bacells va intercalar un video enregistrat el 2018 quan estava al Girona on es resumeix visualment i en pocs minuts l'activitat que hi ha en un vestidor d'un equip d'elit. Tantmateix, Balcells va fer una exposició de les diferents especialitats dins la preparació física com el treball de força, el científic, el tecnològic...

La directora d'EUSES Alumni, Sílvia Roche va encetar la jornada amb una detallada explicació de l'associació que ella dirigeix i que ha esdevingut com una eina de gran utilitat per als exalumnes, ja que disposen d'una potent borsa de treball (més de 1.000 ofertes en els últims anys) i significatius descomptes en l'amplia relació de cursos de postgrau i de formació continuada que ofereix l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Alumni ha arribat gairebé als 900 associats (onze nacionalitats) i porta acumulats més de 400 voluntariats, una cinquantena dels quals de caràcter solidari. També té signats diversos convenis amb centres col·laboradors i de pràctiques.

L'acte va ser presentat pel periodista Ximo Rambla i en la taula presidencial, a banda de Jordi Balcells i Sílvia Roche, hi van ser presents el sots-director del Campus de la Universitat Rovira i Virgili, Xavier Farré; el director d'EUSES Terres de l'Ebre, Xavier Nadal; l'alcalde d'Amposta, Adam Tomas; i el president del COPLEFC (Col·legi de Profesionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya), Pere Manuel.

Durant la jornada anual es van fer entrega dels premis extraordinaris als millors expedients del curs acadèmic 2017/18, que van recaure sobre Sébastien Anton (Fisioteràpia), el qual no va poder ser-hi present però va enviar un vídeo d'agraïment que es va projectar durant l'acte; i Adrià Calvó (Ciències de l'Activitat Física i l'Esport), que va rebre el premi de mans del cap d'estudis de CAFE, Pau Cecília; una placa que li va lliurar Sílvia Roche i un any d'inscripció gratuïta al COPLEFC que li va fer entrega Pere Manuel.

Aquí podeu veure el resum audiovisual de la jornada emès pel Canal Terres de l'Ebre.

Veure-ho

5a Jornada de Tutors i seminari de Raonament clínic en l’abordatge fisioterapèutic dels transtorns de l’ATM

5a Jornada de Tutors i seminari de Raonament clínic en l’abordatge fisioterapèutic dels transtorns de l’ATM

5a Jornada de Tutors i seminari de Raonament clínic en l’abordatge fisioterapèutic dels transtorns de l’ATM

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha acollit aquest dissabte la cinquena Jornada de Tutors amb més d’una trentena d’inscrits els quals, posteriorment, han assistit de manera gratuïta al seminari “Raonament clínic en l’abordatge fisioerapèutic dels transtorns de l’ATM i la seva relació amb la columna vertebral”.
La directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, i la coordinadora de Pràcticum Núria Pugtió s’han adreçat als membres d’EUSES Alumni que tutorizen voluntariats acadèmics per exposar les funcions dels tutors en els esdeveniments i per actualitzar el protocol del servei de fisioteràpia segons els últims estudis científics. També hi han participat alumnes de 4t curs del Campus de Salt i de Physiotherapy.

La jornada de tutors ha deixat pas al seminari de raonament clínic, que ha durat 4 hores i ha estatimpartit per Leandro Gutman, llicenciat en Kinesiologia i Fisiatria per a la Universidad de buenos Aires i especialista en transtorns d’ATM. El professor Gutman, que el curs passat també va impartir classes a EUSES Physiotherapy al Campus de Bellvitge, ha dividit el seminari en dues parts. En la primera ha exposat “Conceptes prèvis i justificació: Exploració de la columna cervical i de l’ATM” i en la segona ha tractat el “Raonament clínic. Estratègies de tractament de fisioteràpia”. Una norantena d’assistents han seguit amb molta atenció les explicacions i les demostracions del professor Gutman en una jornada que ha finalitzat amb l’entrega dels corresponents certificats.

El coordinador de formació continuada d’EUSES, Pere Iglesias, ha manifestat la seva satisfacció per la gran afluència d’assistents i per l’alt interès que aquests han mostrat en la resta de cursos de formació continuada previstos per a aquest 2018-19. La propera activitat programada és el “Curs d’Anatomia funcional aplicat a la pràctica de la fisioteràpia”, que tindrà lloc durant el proper mes de novembre al laboratori d’anatomia de la facultat de medicina de la UdG.

Veure-ho

2a jornada anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre

2a jornada anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre

2a jornada anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre

El passat divendres 27 d'abril s’ha celebrat la 2a jornada anual d’EUSES Alumni a les Terres de l’Ebre en un acte al Centre Cívic de Tortosa que ha aplegat una nombrosa presència d’assistents i que ha tingut com a convidat especial el remer olímpic Pau Vela, que també és graduat en Fisioteràpia per EUSES-UdG. En la seva vessant d’esportista d’alt rendiment i de fisioterapeuta, Pau Vela ha desenvolupat la ponència “Entrenament, lesions. Com gestiona el fisioterapeuta el dia a dia en esportistes d’elit”. L’exposició de Pau Vela ha despertat l’interès de nombrosos esportistes de les Terres de l’Ebre, sobretot remers, entre els quals cal destacar la presència del seu germà, que competeix sota la bandera brasilera.

Un altre dels eixos centrals de la 2a jornada d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre ha estat el lliurament dels premis als millors expedients de la 2a promoció (2013/17) dels graus en CAFE i en Fisioteràpia, que han recaigut sobre Josep Carles Peris i Jaume Guerra, respectivament. La jornada ha estat presidida per la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, la qual ha realitzat una breu exposició sobre els avantatges de formar part de l’associació d’exalumnes d’EUSES i ha destacat l’excel·lent estat de salut d’un col·lectiu que any rere any es renova i es potencia amb nous avantatges i iniciatives més enllà de les ja més conegudes, com la borsa de treball o els beneficis que els associats tenen en diversos camps, especialment els descomptes en els cursos de formació continuada.

L’acte, que ha estat presentat pel periodista Ximo Rambla, també ha comptat amb la presència del director d’EUSES Terres de l’Ebre-URV, Xavier Nadal, i una àmplia representació del professorat tant del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport com del Grau en Fisioteràpia així com de representants institucionals dels ajuntaments de Tortosa i Amposta. A banda de Pau Vela, Sílvia Roche i Xavier Nadal, els parlaments han anat també a càrrec de la regidora de cultura de Tortosa, Dolors Queralt, en representació de l’alcaldessa, Meritxell Roigé; de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; i del president del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya), Pere Manuel.

Veure-ho

7a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

7a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

7a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

La jugadora de l’Spar Citylift Uni Girona Rosó Buch ha estat la convidada d’honor en la setena edició de la Jornada Anual que EUSES Alumni ha organitzat en el campus de Salt i que enguany s’ha centrat en l’esport d’elit femení i concretament en el bàsquet. Rosó Buch ha parlat sobre la “Dinàmica de treball d’un equip d’elit de bàsquet” al costat de la fisioterapeuta de l’Uni Girona, Beti Orden, una professional que es va diplomar per EUSES en la promoció 2002-05. L’acte, que s’ha pogut seguir en directe per streaming i que es pot veure íntegrament en el canal Youtube d’EUSES, ha congregat a l’Aula Magna d’EUSES un important número d’assistents, entre els quals hi havia professorat i també alumnes dels dos graus que s’imparteixen a EUSES (CAFE i Fisioteràpia) ja que la jornada abraçava aquesta doble temàtica.

Rosó Buch i Beti Orden han mantingut un diàleg distès en què han repassat una mica el dia a dia particular d’una esportista d’elit en un equip professional d’alt nivell. Rosó ha incidit en la importància dels quatre mesos de vacances durant l’estiu, en els quals té especial cura de la seva posada a punt posant-se sota la supervisió d’un preparador físic, un entrenador de bàsquet i un nutricionista per arribar a l’inici de la pretemporada, que és quan ja s’entra en la dinàmica d’equip, en les millors condicions possibles. Beti Orden també va exposar que en la pretemporada, abans de l’inici dels entrenaments col·lectius, hi ha molta feina logística per fer (moltes jugadores són noves i necessiten trobar lloc per viure i establir una rutina diària), les pertinents revisions mèdiques obligatòries i l’activació grupal amb tota la plantilla per preparar una temporada que, en el cas de l’Uni Girona, té un alt nivell d’exigència ja que l’equip gironí aspira al títol de de Lliga Femenina (es preveu una altra gran lluita amb el Perfumerías Avenida de Salamanca) i també espera arribar molt lluny a la segona màxima competició continental com és l’Eurocup Women, on l’inici de l’equip ha estat molt engrescador (4 victòries en 4 partits). Rosó i Beti han parlat d’alimentació, del cansament que suposa alterar dues competicions amb llargs desplaçaments pel mig, de les lesions, etc… També han respost a les inquietuds dels assistents, que s’han interessat en aspectes ben diversos d’un equip professional de bàsquet.

L’acte, presentat pel director de l’edició gironina del Punt Avui, Jordi Grau, s’havia iniciat amb una exposició de la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, sobre els beneficis que tenen els exalumnes de formar part d’una associació que disposa d’una potent borsa de treball, a banda  d’un important pla d’avantatges, molta presència en les xarxes socials i la implementació de concursos entre alumnes i exalumnes que tenen una gran participació. També ha intervingut en la jornada el professor d’EUSES i secretari tècnic de l’Escola de Bàsquet Girona Xus Escosa, el qual ha realitzat una ponència “Metodologia d’entrenament en el bàsquet formatiu”. Escosa ha parlat sobre la filosofia de l’escola i els objectius, i ha fet especial èmfasi en aspectes com la incidència lesional que hi ha en el club (les lesions d’esquinç de turmell arriben gairebé al 50% en el conjunt dels contratemps físics que pateixen els jugadors) i la base de dades sobre la qual treballa l’escola de l’exjugador d’Akasvayu Girona i actualment als Memphis Grizzlies, Marc Gasol.

La jornada s'ha tancat amb el lliurament de premis dels millors expedients acadèmics de la promoció del 2013-2017. Curiosament, el premi del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l’Esport ha recaigut sobre una exjugadora de l'Uni Girona, Anna Jòdar Portas, a qui Adrià Martín (director del Grau en CAFE) i Montse Roche (consellera d'EUSES) han lliurat el premi UdG i la placa de l'Escola Universitària de la Salut i l’Esport, respectivament. El millor expedient del Grau en Fisioteràpia ha estat per a Roxane Olimpia Cretaz, que ha rebut els reconeixements per part de Mariano Gacto (director del Grau en Fisioteràpia) i Ferran Thomas (gerent d’EUSES). En l'acte també hi han estat presents Maica Rubinat, vocal del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya (COPLEFC) i Maria Carmen Casellas, coordinadora de la secció territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Veure-ho

4a Jornada dels Tutors d'Alumni i taller de fisioteràpia.

4a Jornada dels Tutors d'Alumni i taller de fisioteràpia.

4a Jornada dels Tutors d'Alumni i taller de fisioteràpia.

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport va celebrar aquest dissabte dia 21 la 4a edició de la Jornada de Tutors i, tot seguit, un Taller de Fisioteràpia per als tutors del centre. En  la jornada hi van participar una vintena de graduats que volen tutoritzar els voluntariats d’aquest curs 2017/18, que s’enfilaran més enllà de la setantena. La majoria dels que van ser presents en la jornada es van afegir al taller de fisioteràpia que anava adreçat als tutors i als centres de pràctiques que va oferir el Departament de Formació Continuada d’EUSES, dirigit per Pere Iglesias, de forma gratuïta.

Els detalls sobre com tutoritzar els alumnes els va donar la Núria Puigtió, com a coordinadora de l’assignatura del practium; mentre que la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, va completar l’explicació amb tota la informació precisa per als tutors. En la jornada, que va començar a les 9 del matí i es va perllongar fins 2/4 de 2 de la tarda, també es va poder visionar un video sobre EUSES Alumni, amb tota la informació dels avantatges que suposa formar part d’aquesta associació de professionals que s’han graduat a EUSES. La jornada, oberta a tots els ex alumnes, i centres de pràctiques, va comptar amb la presència de Carmen Casellas, de la delegació de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes.

Veure-ho

1a Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

1a Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

1a Jornada Anual EUSES Alumni Terres de l'Ebre

La 1a Jornada Anual d'EUSES Alumni de les Terres de l'Ebre va tenir lloc a l'auditori del centre universitari d'Amposta, amb la presència destacada de l'atleta Llorenç Sales, especialista en proves de mig fons i que va parlar sobre El món laboral després de graduar-se. La perspectiva d'un graduat i esportista d'alt rendiment.

Veure-ho

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del colàgen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del colàgen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del colàgen

Colnatur, a través de la seva enginyera bioquímica Esther Basés, va realitzar a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport una conferència en la qual es va abordar des de la vessant científica els beneficis del col·làgen, una proteïna que té com a funció principal preservar la salut de les articulacions, músculs, pell i ossos per mantenir una bona mobilitat. La xerrada d’Esher Basés va anar adreçada als alumnes de 3r i 4t curs del Grau en Fisioteràpia;  als estudiants de 1r i 2n curs del cicle formatiu de Dietètica del Centre Garbí i als fisioterapeutes adscrits a EUSES Alumni. Des de l’aspecte fisioterapèutic, Colnatur va destacar els beneficis de la crema Colnatur Fisio, que és útil per preparar els músculs abans de la pràctica esportiva i per recuperar-los després. Per als dietistes, Colnatur va exposar l’avantatge de la proteina de colàgen assimilable en l’organisme, un complex alimentari que aporta a diari els aminoàcids de colàgen que necessita el cos per protegir-se de l’envelliment.

EUSES i Colnatur tenen signat un conveni de col·laboració i els productes d’aquesta empresa també estan inclosos en el Pla d’Avantatges d’EUSES Alumni.

Veure-ho

6a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

6a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

6a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Èxit de la 6a jornada anual d'EUSES Alumni, amb l'atleta Esther Guerrero, el tècnic Joan Lleonart i el Dr. Ramon Olivé de protagonistes i els Jocs Olímpics.

Veure-ho

3ªJornada de Tutors d'Alumni 2016-2017 i Taller de Fisioteràpia

3ªJornada de Tutors d'Alumni 2016-2017 i Taller de Fisioteràpia

3ªJornada de Tutors d'Alumni 2016-2017 i Taller de Fisioteràpia

El 5 d'Octubre EUSES Alumni va organitzar la "III Jornada dels Tutors d'Alumni" destinada a tots els membres d'EUSES Alumni. També es va fer la presentació de la CREMA ECA, producte que a partir d'aquest 2016 forma part del Pla d'Avantatges. A continuació, i gràcies a la col·laboració del Departament de Formació Continuada, es va fer un taller de Fisioteràpia "L'embenat com a part del tractament dels esquinços del turmell: embenat funcional, embenat neuromuscular o dinàmic tape?".

Veure-ho

Jornada taller sobre els tràmits per obtenir una autorització de treball a França

Jornada taller sobre els tràmits per obtenir una autorització de treball a França

Jornada taller sobre els tràmits per obtenir una autorització de treball a França

El dijous, 25 de febrer de 2016, es va fer un taller sobre els tràmits a realitzar per tal d'homologar el títol a França i poder obtenir així l'autorització de treball i poder exercir com a fisioterapeuta a França. El taller estava destinat a als Graduats en Fisioteràpia que estan associats a EUSES Alumni.

Veure-ho

5a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

5a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

5a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Jornada amb la presència de Pablo Machín, entrenador del Girona FC, Jesus Escosa, secretari tècnic del Club Escola de Bàsquet Marc Gasol, i Eduard Bardera, fisioterapeuta de la UE Llagostera.

Veure-ho

2ª Jornada de tutors i presentació dels voluntariats acadèmics i de la formació continuada 2015/16

2ª Jornada de tutors i presentació dels voluntariats acadèmics i de la formació continuada 2015/16

2ª Jornada de tutors i presentació dels voluntariats acadèmics i de la formació continuada 2015/16

EUSES Alumni va realitzar el divendres 16 d'octubre la jornada de tutors i va aprofitar per presentar-los l'oferta de formació continuada per al curs 2015/16. Al mateix temps es van repassar els voluntariats acadèmics, que durant el curs acadèmic 2015/16 superaran la seixantena.

Veure-ho

4a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

4a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

4a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Jornada amb presència d'Albert Soler, Director de Relacions amb les Institucions Esportives del FC Barcelona; i la professora dels graus en CAFE i en Fisioteràpia d'EUSES, doctora Azahara Fort.

Veure-ho

3a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

3a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

3a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Jornada dedicada a l'handbol amb la presència d'Enric Masip (exjugador del Barça i del Granollers) i els professors d'EUSES Pau Campos (entrenador del Bordils) i Eloi Julià.

Veure-ho

2a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

2a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

2a Jornada Anual EUSES Alumni al Campus de Salt

Amb Tommy Robredo (tennista professional), Daniel Romero (professor dels graus en Fisioteràpia i CAFE d'EUSES) i Sílvia Roche (directora d'EUSES Alumni)

Veure-ho

Conferència sobre Ozonoteràpia

Conferència sobre Ozonoteràpia

Conferència sobre Ozonoteràpia

Els Doctors Judith Bassols i José Luis Ríos fan una xerrada sobre l'Ozonoteràpia.

Veure-ho

Naixement d'EUSES Alumni

Naixement d'EUSES Alumni

Naixement d'EUSES Alumni

Michael i "Dede" Barry apadrinen el naixement d'EUSES Alumni

Veure-ho


CAMPUS DE SALT
Rue Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE
CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT (CAFE)
Rue Sebastià Joan Arbó, s/n · 43870 Amposta (Tarragona)
FISIOTERÀPIA
Bâtiment Seminari de Tortosa · Route d'accès à Seminari, s/n · 43500 Tortosa (Tarragona)

CAMPUS DE BELLVITGE
Rue Feixa Llarga, s/n · 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

CONTACTEZ NOUS
CAMPUS DE SALT · Téléphone (+34) 972 405 130
CAMPUS DE TERRES DE L'EBRE · Téléphone (+34) 977 448 093
CAMPUS DE BELLVITGE · Téléphone (+34) 932 630 224
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centre rattaché à l'Université de Girona et à l'Université Rovira i Virgili